Holistisch ayurvedische coaching in Friesland

Coaching

Leef in het ritme van jouw natuur

Holistic Coaching voor Persoonlijke Groei

Kies voor de coachingsdiensten van Sanchari Coaching wanneer je op zoek bent naar een holistische benadering van persoonlijke groei en zelfontdekking, gebaseerd op de eeuwenoude inzichten van Ayurveda.

Sandy brengt een unieke mix van technieken en vaardigheden met zich mee, afkomstig van o.a. Ayurveda, NLP, Yoga, Mindfulness en natuurcoaching. Haar focus ligt op het begrijpen van jou als een uniek individu, en ze gelooft in een gepersonaliseerde aanpak om gezondheid en balans te bereiken. Of het nu gaat om het vinden van een gezonde levensstijl die bij jou past, het ontdekken van wat je echt uit het leven wilt halen, het vinden van innerlijke rust en balans, of het vergroten van jouw zelfbewustzijn – Sandy staat klaar om je te ondersteunen. Ze is ervan overtuigd dat de antwoorden binnen in jou liggen en ze zal je begeleiden om deze inzichten helder te krijgen, zodat je weer vol vertrouwen kunt putten uit jouw eigen wijsheid.

“Sandy hanteert een praktische aanpak. Om jou vanuit jouw wijsheid en jouw eigen motivatie weer in je kracht te zetten. Vanuit verbinding met lichaam, geest en hart.”

Ayurveda Lifestyle Coaching

Ontdek Ayurveda lifestylecoaching en kies voor een evenwichtige, gezonde en energieke levensstijl, helemaal afgestemd op jou.

Body & Mind Coaching

Herstel jouw balans tussen lichaam en geest door Body & Mind coaching en ervaar een verbeterde levenskwaliteit.

Ayurveda Lifestyle Coaching: op weg naar een nieuwe bestemming

Heb je een verlangen om verder te groeien in het leven, maar ontbreekt het je aan heldere richting? Wellicht koester je al ideeën, maar zoek je naar de juiste start. Of misschien merk je dat je energie en vastberadenheid mist. Sandy is er om je te begeleiden bij het aangaan van een persoonlijke reis naar vernieuwde mogelijkheden. Met haar deskundige coaching en diepgaande kennis van Ayurveda, zal Sandy je ondersteunen bij het nemen van stappen die je terugbrengen naar je eigen natuurlijke ritme.

Ayurveda Lifestyle Coaching

Jouw reis begint hier

Intake

 • Tijdens een 1,5 tot 2 uur durende intake wordt aan de hand van een vragenlijst jouw unieke constitutie volgens de Ayurvedische principes vastgesteld. Hierdoor ontstaat helderheid over je voorkeuren, afkeuren, mogelijke fysieke of mentale disbalansen, je huidige levensstijl en voedingspatroon.

Persoonlijk Traject

 • Met behulp van deze analyse wordt een op maat gemaakt plan gecreëerd, waardoor je de eerste stappen kunt zetten richting een gebalanceerd leven. Een plan dat rekening houdt met jouw dosha,  (jouw basisconstitutie), eventuele disbalans en de context waarin jij je bevindt.

Tijd

 • Het kost doorgaans 3 tot 6 maanden om nieuwe gewoonten te verankeren en vertrouwd te raken met een vernieuwde levensstijl, waardoor je zelfstandig kunt doorgaan. Deze aanpak is in lijn met Ayurvedische principes, die geduld benadrukken omdat veranderingen tijd nodig hebben om merkbare effecten te hebben. Seizoenswisselingen beïnvloeden zowel onze fysieke als mentale balans. Gedurende deze reis ondersteun ik mijn cliënten om obstakels te overwinnen en perspectief te behouden, zonder hen bij de hand te houden, maar om er te zijn wanneer dat nodig is.

"Ayurveda is de wetenschap van het leven. Om Ayurveda te gebruiken moet je in staat zijn de eigenschappen van jezelf en van de wereld om je heen waar te nemen."

Body & Mind Coaching

Voel het ritme van jouw natuur!

Body & Mind Coaching: ervaar balans en een natuurlijke flow

Welkom bij een unieke aanpak van coaching die de kracht van NLP, mindfulness, Ayurveda, Yoga en natuurcoaching integreert. In een wereld van uitdagingen begrijp ik het belang van je innerlijke balans. Als jouw coach sta ik naast je terwijl we werken aan het vrijmaken van je mind, het doorbreken van patronen en het leren luisteren naar je lichaam. Om te ervaren dat je over oneindige wijsheid beschikt.

Jouw reis begint hier

Dit is geen vast programma, maar eerder een reeks gerichte sessies. Samen creëren we ruimte om specifieke uitdagingen aan te pakken. Of het nu gaat om het kalmeren van je gedachten, het doorbreken van patronen, het ontdekken van carrièremogelijkheden of het versterken van je innerlijke zelf, ik ben er om je te begeleiden.

Tijdens sessies van anderhalf uur putten we uit NLP, mindfulness, Ayurveda, Yoga en Natuurcoaching om jouw behoeften te bespreken. Samen helpen we je om rust te vinden, richting te ontdekken en te groeien. Verwacht oefeningen gericht op lichaamsbewustzijn, ademhalingsoefeningen, visualisaties en uiteraard zal ook het goede gesprek plaats vinden. Maar wel een gesprek vanuit je hart en niet vanuit je hoofd!

Mogelijke focusgebieden:

 • Beheersen van innerlijke onrust en cultiveren van rust
 • Doorbreken van patronen en overtuigingen
 • Overwinnen van gevoelens van stilstand, zoals op het werk
 • Verkennen van verlangens en doelen
 • Streven naar evenwicht in je leven
 • Versterken van de connectie met jezelf

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van inspirerende yogalessen, transformerende coachingssessies, betoverende cacaoceremonies en mis geen enkele kans om je welzijn te verbeteren.

Investering

Ayurveda Lifestyle Coachingstraject

 • Intake (1,5 tot 2 uur) dosha-analyse
 • Lifestyle, -en voedingsadvies
 • 5 coachingssessies (elk 1,5 uur) over de benodigde periode

€575,- inclusief

Aanvullende coachingssessies zijn altijd mogelijk op basis van jouw persoonlijke behoefte. Vaste cliënten (in traject) genieten van een tarief van €65,- per uur.

Body & Mind Coaching

Tijdens sessies van anderhalf uur putten we uit NLP, mindfulness, Ayurveda, Yoga en Natuurcoaching om jouw behoeften te bespreken. Samen helpen we je om rust te vinden, richting te ontdekken en te groeien. Verwacht oefeningen gericht op lichaamsbewustzijn, ademhalingsoefeningen, visualisaties en uiteraard zal ook het goede gesprek plaats vinden. Maar wel een gesprek vanuit je hart en niet vanuit je hoofd!

€90,- voor anderhalf uur

Contra-indicaties: Cacao Bliss Sessie & Plantmedicijnen

Lichamelijk
Ernstige nierziekten, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld angina pectoris), hersenbloedingen en CVA’s, een feitelijk of verwacht feochromocytoom (een gezwel van de bijnieren), bloeddyscrasie (afwijkende bloedcellen), gastric bypass of andere maagoperaties.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, kan en mag je niet meedoen met een Cacao Bliss ceremonie.

Geestelijk
Instabiele geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie, psychose en borderline.

Twijfel
Ben je onzeker over of Cacao Bliss geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Heb je je aangemeld maar heb je vragen? Ik organiseer altijd een grondige intake waarin je al je vragen kunt stellen. Ook gaan we dan nog door de contra-indicaties. Als er twijfels zijn, kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een andere verdiepende sessie, zoals bijvoorbeeld cacaoceremonie, yoga nidra, of een body-mind sessie.

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching