Holistisch ayurvedische coaching in Friesland

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coaching

Leef in het ritme van jouw natuur

Holistic Coaching voor Persoonlijke Groei

Kies voor de coachingsdiensten van Sanchari Coaching wanneer je op zoek bent naar een holistische benadering van persoonlijke groei en zelfontdekking, gebaseerd op de eeuwenoude inzichten van Ayurveda.

Sandy brengt een unieke mix van technieken en vaardigheden met zich mee, afkomstig van o.a. Ayurveda, NLP, Yoga, Mindfulness en natuurcoaching. Haar focus ligt op het begrijpen van jou als een uniek individu, en ze gelooft in een gepersonaliseerde aanpak om gezondheid en balans te bereiken. Of het nu gaat om het vinden van een gezonde levensstijl die bij jou past, het ontdekken van wat je echt uit het leven wilt halen, het vinden van innerlijke rust en balans, of het vergroten van jouw zelfbewustzijn – Sandy staat klaar om je te ondersteunen. Ze is ervan overtuigd dat de antwoorden binnen in jou liggen en ze zal je begeleiden om deze inzichten helder te krijgen, zodat je weer vol vertrouwen kunt putten uit jouw eigen wijsheid.

“Sandy hanteert een praktische aanpak. Om jou vanuit jouw wijsheid en jouw eigen motivatie weer in je kracht te zetten. Vanuit verbinding met lichaam, geest en hart.”

Ayurveda Lifestyle Coaching

Ontdek Ayurveda lifestylecoaching en kies voor een evenwichtige, gezonde en energieke levensstijl, helemaal afgestemd op jou.

Body & Mind Coaching

Herstel jouw balans tussen lichaam en geest door Body & Mind coaching en ervaar een verbeterde levenskwaliteit.

Natuurcoaching

Bij Natuurcoaching leer je stap voor stap jouw diepste verlangens te onthullen tijdens vijf verrijkende sessies in de natuur, waarbij de natuurlijke symboliek leidt tot actie.

Ayurveda Lifestyle Coaching: op weg naar een nieuwe bestemming

Heb je een verlangen om verder te groeien in het leven, maar ontbreekt het je aan heldere richting? Wellicht koester je al ideeën, maar zoek je naar de juiste start. Of misschien merk je dat je energie en vastberadenheid mist. Sandy is er om je te begeleiden bij het aangaan van een persoonlijke reis naar vernieuwde mogelijkheden. Met haar deskundige coaching en diepgaande kennis van Ayurveda, zal Sandy je ondersteunen bij het nemen van stappen die je terugbrengen naar je eigen natuurlijke ritme.

Ayurveda Lifestyle Coaching

Jouw reis begint hier

Heb je een verlangen om verder te groeien in het leven, maar ontbreekt het je aan heldere richting? Wellicht koester je al ideeën, maar zoek je naar de juiste start. Of misschien merk je dat je energie en vastberadenheid mist. Sandy is er om je te begeleiden bij het aangaan van een persoonlijke reis naar vernieuwde mogelijkheden. Met haar deskundige coaching en diepgaande kennis van Ayurveda, zal Sandy je ondersteunen bij het nemen van stappen die je terugbrengen naar je eigen natuurlijke ritme.

Ayurveda Lifestyle Coachingspakketten

Je kunt kiezen uit een van de drie Ayurveda Lifestyle Coachingspakketten die zijn samengesteld. Elk pakket is afgestemd op verschillende stadia van persoonlijke groei: van een kennismaking met Ayurveda voor beginners, tot een diepgaande verkenning voor degenen die hun leefwijze willen verdiepen, tot een holistische transformatie voor wie streeft naar volledige harmonie van lichaam en geest. Kies het pad dat bij jou past en zet de stap naar balans en welzijn.

“Ayurveda Essentials Kickstart”

Dit pakket biedt een solide introductie in de wereld van Ayurveda, ideaal voor beginners die hun reis naar een evenwichtiger leven willen beginnen. Met persoonlijke begeleiding en een terugkomsessie om jouw progressie te evalueren, zet je je eerste stappen met vertrouwen.

“Deep Dive Ayurveda Journey”

Voor diegenen die zich volledig willen onderdompelen in de Ayurvedische leefwijze, faciliteert dit traject een diepgaande transformatie. Door middel van uitgebreide coaching en op maat gemaakte adviezen, ondersteunt dit pakket je bij het grondvesten en integreren van Ayurvedische principes in je dagelijks leven.

“Ultimate Ayurveda Transformation”

Het meest uitgebreide pakket, ontworpen voor wie streeft naar een volledige lichamelijke en geestelijke metamorfose. Met toegevoegde Body & Mind sessies biedt dit traject een holistische benadering die niet alleen je levensstijl transformeert maar ook je lichaam en geest in harmonie brengt.

"Ayurveda is de wetenschap van het leven. Om Ayurveda te gebruiken moet je in staat zijn de eigenschappen van jezelf en van de wereld om je heen waar te nemen."

Body & Mind Coaching

Voel het ritme van jouw natuur!

Ervaar balans en een natuurlijke flow door de unieke body & mind sessies die de kracht van NLP, mindfulness, Ayurveda en yoga integreren. In deze snelle wereld van uitdagingen begrijp ik het belang van je innerlijke balans. Als jouw coach begeleid ik je in het ontdekken van je innerlijke kracht en wijsheid, gefocust op het lichaam als middelpunt van deze reis.

Jouw reis begint hier

Dit traject is flexibel en afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, geen fixed programma maar een reeks losse sessies. We werken samen aan het aanpakken van jouw unieke uitdagingen, of dat nu is om je gedachten tot rust te brengen, belemmerende patronen te doorbreken, innerlijke balans te vinden, of je ware zelf te versterken.

In de body & mind coachingssessies duiken we in yoga, meditatie, ademhalingstechnieken en mindfulness, allemaal geïnspireerd door Ayurvedische wijsheid, om je reis naar zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.

Je kunt oefeningen verwachten die niet alleen je bewustzijn van het lichaam vergroten en je ademhaling verdiepen, maar ook visualisatietechnieken die zijn bedoeld om je een intens gevoel van kalmte en duidelijkheid te geven. Deze sessies zijn er ook op gericht om je intuïtie te verfijnen, zodat je steeds meer in staat bent om te leven in overeenstemming met je innerlijke gevoelens.

Mogelijke focusgebieden:

  • Kalmeren van innerlijke onrust en cultiveren van rust
  • Doorbreken van patronen en overtuigingen
  • Overwinnen van gevoelens van stilstand, zoals op het werk
  • Verkennen van verlangens en doelen
  • Streven naar evenwicht in je leven
  • Versterken van de connectie met jezelf

"In de stilte van de natuur vindt men de antwoorden waar het hart naar zoekt."

Natuurcoaching

Luister naar het ritme van jouw natuur!

Ben je op zoek naar duidelijkheid over je ware roeping of zoek je praktische stappen om je dromen te realiseren? Het natuurcoachingstraject van Sanchari biedt concrete tools en inzichten, met de natuur als gids. Tijdens dit traject gebruikt Sandy de symboliek van de natuurlijke wereld om directe acties te identificeren die jouw groei en zelfontdekking bevorderen.

Hoe het werkt
Dit mooie traject bestaat uit vijf sessies in de natuur, waar elke ontmoeting focust op het onthullen en concretiseren van jouw diepste verlangens. Door de natuur als gids te gebruiken, ontdek je stap voor stap hoe je deze inzichten kunt omzetten in actie. Deze gestructureerde aanpak, tevens een beproefde methode, biedt een krachtig kader voor groei en ontwikkeling, waardoor je op een diepgaande en duurzame manier jouw doelen kunt bereiken.

Vertragen is de sleutel
We beginnen met het cultiveren van rust, waarbij we leren luisteren en de symboliek van de natuur inzetten als spiegels voor jouw leven.

Naar concrete resultaten
Naarmate we verder komen in het traject, vertalen we jouw inzichten naar heldere stappen richting vervulling en zelfrealisatie, waarbij een harmonieuze verbinding met jouw natuur centraal staat.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van inspirerende yogalessen, transformerende coachingssessies, betoverende cacaoceremonies en mis geen enkele kans om je welzijn te verbeteren.

Investering

Ayurveda Lifestyle Coachingspakketten

Ayurveda Essentials Kickstart: €199 (4 tot 6 weken)
Inclusief: Intake en dosha-analyse (1,5 uur), persoonlijk afgestemd lifestyle- en voedingsadvies, 1 terugkomsessie (1,5 uur) om je voortgang te evalueren en eventuele aanpassingen te bespreken en 1 evaluatiegesprek (30 min)

Deep Dive Ayurveda Journey: €499 (3 tot 6 maanden)
Inclusief: Ayurveda Essentials Kickstart + 5 persoonlijke coachingssessies (elk 75 min)

Ultimate Ayurveda Transformation: €699 (3 tot 6 maanden)
Inclusief: Deep Dive Ayurveda Journey + 5 Body & Mind sessies (elk 75 min) gericht op ondersteunende yoga, ademhaling en mindfulnessoefeningen.

Body & Mind Coaching Losse sessies

1:1 sessie (75 minuten): €60,-
Tijdens deze sessies (75 minuten) ervaar je de kracht van yoga, meditatie, ademhalingswerk, en mindfulness, verrijkt met Ayurvedische principes, om jouw pad naar zelfinzicht en groei te begeleiden.

Verwacht oefeningen voor meer lichaamsbewustzijn, ademhalingstechnieken en visualisaties, bedoeld om rust en richting te bevorderen.

Je leert ook je intuïtie te verfijnen, essentieel voor het maken van keuzes die resoneren met je ware zelf. Dit pad naar intuïtieve ontwikkeling belooft een meer gevoelsmatig en authentiek leven, waarbij elke stap je dichter bij persoonlijke balans en voldoening brengt.

Natuurcoaching

€399,- voor het volledige traject van 5 natuurcoachingssessies (elk 1,5 uur)

Goed om te weten
De natuurcoachsessie kunnen plaats vinden in: Harlingen, Rijsterbos, of Beetsterzwaagse bossen

Voor Rijsterbos en Beetsterzwaag komt er een toeslag van €30 per sessie bovenop (reiskosten).

Twijfel je?
Je betaalt pas wanneer je na jouw eerste intake ook daadwerkelijk verder wilt met deze vorm van coachen. Dit geeft jou en Sandy de ruimte om te ervaren of er een klik is wat belangrijk is om samen aan de slag te gaan.

Contra-indicaties: Cacao Bliss Sessie & Plantmedicijnen

Lichamelijk
Ernstige nierziekten, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld angina pectoris), hersenbloedingen en CVA’s, een feitelijk of verwacht feochromocytoom (een gezwel van de bijnieren), bloeddyscrasie (afwijkende bloedcellen), gastric bypass of andere maagoperaties.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, kan en mag je niet meedoen met een Cacao Bliss ceremonie.

Geestelijk
Instabiele geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie, psychose en borderline.

Twijfel
Ben je onzeker over of Cacao Bliss geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Heb je je aangemeld maar heb je vragen? Ik organiseer altijd een grondige intake waarin je al je vragen kunt stellen. Ook gaan we dan nog door de contra-indicaties. Als er twijfels zijn, kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een andere verdiepende sessie, zoals bijvoorbeeld cacaoceremonie, yoga nidra, of een body-mind sessie.

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching