Holistisch ayurvedische coaching in Friesland

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over sandy

Ga je mee op reis?

Mijn levensreis

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de wereld om me heen. Leergierig en nieuwsgierig als ik was, besloot ik op mijn negentiende naar het buitenland te vertrekken. Ik koos ervoor om mijn eigen pad te volgen en me niet te laten beperken door de verwachtingen van anderen. Persoonlijke vrijheid bleek toen al van onschatbare waarde voor me te zijn.

Persoonlijke Groei & Ontwikkeling

Spirituele en persoonlijke groei hebben altijd een belangrijke rol voor mij gespeeld en zie ik als de basis voor een vervuld leven. In de loop der jaren zijn yoga en later ayurveda steeds belangrijker geworden bij mijn ontdekkingsreis. De inzichten die ik hieruit opdeed openden de deur naar een dieper niveau van zelfbewustzijn.

“Of het nu gaat om het verkennen van prachtige bestemmingen over de hele wereld, of het maken van innerlijke reizen naar de diepste lagen van ons wezen, het leven is een constante ontdekkingsreis. En daarbij worden we continu uitgedaagd om in harmonie te leven met het ritme van onze eigen natuur.”
Sandy

Balans

Ondanks deze mooie inzichten heb ik ook ervaren dat het niet vanzelfsprekend is om balans te kunnen creëren (en vasthouden) tussen werken en welzijn. De hectiek van een drukke baan en onze veeleisende maatschappij geeft niet altijd de ruimte om onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid centraal te stellen en de keuzes te maken die bijdragen aan ons welzijn. Door nieuwe inzichten zowel door het volgen van opleidingen als door mijn eigen ontwikkeling, hebben mij steeds meer technieken aangereikt om die balans wél te vinden.

Mijn Kijk op de Wereld
Naast mijn streven naar groei en persoonlijke ontwikkeling, vervullen reizen en fotografie een prominente rol in mijn leven. Reizen opent de deur naar nieuwe culturen, verbreedt mijn perspectief en daagt me uit buiten mijn comfortzone. Fotografie vangt de pracht van het leven in beelden en stelt mij in staat deze te delen met anderen. Mijn fascinatie voor de wereld wordt zichtbaar in mijn beeldverhalen die te bewonderen zijn via mijn bedrijf “Mijn Kijk op de Wereld.” 

“De namen Sanchari en Mijn Kijk op de Wereld hebben gemeen dat ze een diepere kijk en begrip van de wereld omvatten, zij het door middel van fotografie en beeldverhalen, dan wel door coaching, yoga en mindfulness. Ze nodigen uit tot zelfontdekking, het verkennen van innerlijke en uiterlijke aspecten, en het omarmen van verandering en groei.”
Sandy

De mens centraal

De mens centraal

In alles wat ik doe staat één vraag centraal: Wat beweegt mensen? Wat drijft ons en hoe kunnen we meer ruimte creëren om keuzes te maken die in lijn zijn met onze diepste kern? Ik voel een diepe roeping om anderen te inspireren om hun eigen pad te volgen. Om te ontdekken wat hen werkelijk vervult en te kunnen leven in overeenstemming met hun unieke essentie

Ontdekkingsreis

Het is dan ook niet verwonderlijk dat mijn bedrijf Sanchari heet. Sanchari betekent “reiziger”, iemand die het levenspad bewandelt. Of het nu gaat om het verkennen van prachtige bestemmingen over de hele wereld, of het maken van innerlijke reizen naar de diepste lagen van ons wezen, het leven is een constante ontdekkingsreis. En daarbij worden we continu uitgedaagd om in harmonie te leven met het ritme van onze eigen natuur.

Bij Sanchari nodig ik je uit om samen op deze reis te gaan. Ik wil je begeleiden om je eigen levenspad voluit te bewandelen, in lijn met wie je werkelijk bent.

We are all Sanchari!
Sandy

Het is een voorrecht om jou te leren kennen. Om ervaringen uit te wisselen. Elkaar te versterken. Te delen. Samen te groeien. Te ontdekken. Jouw potentieel. Ga je mee op reis? Maak een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

Mee in de Rugzak

 • Medische Basiskennis (School voor Homeopathie)
 • Shakti Yoga, Ayurveda & Sjamanisme (Jai Wellness, 200 YTT, Yoga Teacher Alliance)
 • Natuurcoaching (Innersteps)
 • Meditatie & Mindfullness Facilitator (Jai Wellness 200 MTT)
 • Cacao Bliss Proces Begeleider (Inner-Journey)
 • Ayuyoga specialist (Jai Wellness 300 uur RYT, Yoga Teacher Alliance)
 • Yogadocent (200 uur, YTT Yoga Teacher Alliance)
 • NLP Master Coach & Practitioner
 • Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (UvA)
 • Trainer & Coach, Corporate HRM NHL Stenden
 • 20 jaar ervaring in het werken binnen en met teams in commerciële en non-profit organisaties
 • 15 jaar ervaring en ontwikkeling op gebied van personal coaching en ontwikkeling
 • 10 jaar leidinggevende ervaring met sterke focus op ontwikkeling van het team en met name de behoeftes van de individuele medewerkers waarbij persoonlijk leiderschap centraal staat

Wat Sanchari jou te bieden heeft:

Yoga

Yoga richt zich op de verbinding tussen lichaam, geest, gedachten en zintuigen. Het is meer dan alleen het beoefenen van asana’s zoals we hier in het westen kennen.

Coaching

In mijn rol als coach werk ik met inzichten en technieken vanuit NLP, Ayurveda en Yoga. Ik breng brede internationale praktijkervaring mee en ga praktisch te werk.

Retreats & Events

Sanchari organiseert ook regelmatig diverse workshops. Hier kan het gaan over alles van de invloeden van seizoenen en maanstanden tot het belang van goede voeding.

Innerlijke reis

Een cacaoceremonie is een positieve, helende en veilige bijeenkomst die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. De ceremonies zijn in kleine gezelschappen.

Contra-indicaties: Cacao Bliss Sessie & Plantmedicijnen

Lichamelijk
Ernstige nierziekten, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld angina pectoris), hersenbloedingen en CVA’s, een feitelijk of verwacht feochromocytoom (een gezwel van de bijnieren), bloeddyscrasie (afwijkende bloedcellen), gastric bypass of andere maagoperaties.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, kan en mag je niet meedoen met een Cacao Bliss ceremonie.

Geestelijk
Instabiele geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie, psychose en borderline.

Twijfel
Ben je onzeker over of Cacao Bliss geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Heb je je aangemeld maar heb je vragen? Ik organiseer altijd een grondige intake waarin je al je vragen kunt stellen. Ook gaan we dan nog door de contra-indicaties. Als er twijfels zijn, kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een andere verdiepende sessie, zoals bijvoorbeeld cacaoceremonie, yoga nidra, of een body-mind sessie.

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching