Holistisch ayurvedische coaching in Friesland

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Innerlijke reis

Ervaar diepgaande verbinding met jezelf

Versterk je intuïtie en welzijn op een liefdevolle reis naar zelfontdekking

Verken samen met Sandy een unieke innerlijke reis, waarbij ze als ervaren gids plantmedicijnen zoals caapi, truffels, kruiden en ceremoniële cacao inzet. Tijdens deze krachtige ceremonieën ontdek je diepe verbindingen met het zelf, anderen en het universum. Deze planten bieden toegang tot diepere bewustzijnslagen, doorbreken beperkende patronen en stimuleren innerlijke genezing. Of je nu zoekt naar persoonlijke groei, emotionele heling of spirituele verlichting, deze ceremonies creëren een veilige ruimte voor inzichten, transformatie en een diepere verbinding met het leven. Ervaar een liefdevolle connectie en versterk je intuïtie gedurende deze innerlijke reizen.

Deze bijzondere innerlijke reizen vinden plaats in een ondersteunende en veilige omgeving. Intentie zetten, meditatie, muziek, beweging en journaling worden ingezet om de ervaring te optimaliseren. Iedereen (*) is welkom om deel te nemen aan deze diepgaande reis naar zelfontdekking en welzijn.

(*) ik werk veilig en er zijn contra-indicaties. Lees hierover meer.

“De Cacaoceremonie die Sandy neerzet is een onvergetelijke ervaring. Inspirerend, ontroerend en warm. Zij laat je volledig tot rust komen in een liefdevolle omgeving.”

Sacred Cacaoceremonie

Verbind je met je intuïtie en open je hart tijdens een positieve, helende en veilige bijeenkomst.

Cacao Bliss Dagceremonie (privé)

Verlang je naaar een diepere reis dan is een dagceremonie met Cacao Bliss iets voor jou.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van inspirerende yogalessen, transformerende coachingssessies, betoverende cacaoceremonies en mis geen enkele kans om je welzijn te verbeteren.

Sacred Cacaoceremonie

Verbindend. Inzichtgevend.

Welkom bij de cacaoceremonies van Sanchari, waar we samen een reis van zelfontdekking en diepe verbinding beginnen. Deze bijzondere bijeenkomsten die ik vanuit een liefdevolle verbinding met de wijsheid van de natuur organiseer, staan in het teken van het drinken van rauwe ceremoniële cacao. Deze krachtige plant brengt je terug naar je natuurlijke staat van voelen en opent je hart voor diepgaande verbindingen, niet alleen met jezelf maar ook met anderen.

Mijn cacaoceremonies bieden een veilige en liefdevolle omgeving, waarin ik gebruik maak van ondersteunende methoden om de cacaobeleving te verrijken. Bij aankomst word je verwelkomd met warmte en is er ruimte voor een check-in, waar je de gelegenheid hebt om je verwachtingen te delen en je te verbinden met de andere deelnemers.

"Ontdek diepe verbindingen en innerlijke genezing tijdens unieke plantmedicijn ceremonies met Sandy."

Je innerlijke reis

Na een informatieve introductie over cacao en de voordelen ervan, starten we met het drinken van de cacao, wat het begin markeert van je innerlijke reis. Tijdens deze reis speelt muziek een belangrijke rol, en elke deelnemer heeft zijn of haar eigen unieke ervaring. Het kan variëren van ontspanning en rust tot helderheid en een gevoel van zachtheid en energie. Geen twee cacaoceremonies zijn hetzelfde, en dat maakt elke ervaring bijzonder.

Na de innerlijke reis is er tijd voor integratie, waarbij je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te verwerken, bijvoorbeeld door te schrijven in een journal. We sluiten de ceremonie gezamenlijk af, waarbij er ruimte is om ervaringen te delen en te reflecteren op wat je hebt beleefd.

"Cacaoceremonies: een reis naar zelfontdekking, gedreven door de wijsheid van de natuur en de openheid van het hart."

Cacao Bliss Dagceremonie

Verdiepend. Transformerend.

Een sessie met ceremoniële cacao en krachtige plantmedicijnen zoals caapi en psilocybine kan een diepgaande en transformerende ervaring bieden. Het hoofddoel van deze sessie is om je te helpen verbinden met je innerlijke zelf, je emoties en je fysieke lichaam. Ceremoniële cacao staat bekend als een krachtige tool om het hart te openen en emotionele blokkades te laten varen, terwijl caapi en psilocybine krachtige plantmedicijnen zijn die kunnen helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en het vergroten van je bewustzijn.

Waarom kiezen voor Cacao Bliss? Enkele voordelen van deze sessie zijn onder andere:

 • Dieper zelfinzicht: De sessie kan je helpen een dieper zelfinzicht te verkrijgen, wat kan leiden tot het herkennen van levenspatronen en het ontdekken van nieuwe groeimogelijkheden.
 • Versterkt lichaamsbewustzijn: Een Cacao Bliss sessie verdiept je lichaamsbewustzijn, wat tot meer rust, ontspanning, en een beter begrip van je eigen behoeften en grenzen kan leiden
 • Nieuwe perspectieven en ideeën: De sessie opent de deur naar nieuwe perspectieven en inzichten over jezelf en je leven, en helpt je ontdekken wat echt belangrijk is voor jou.

Wat kun je verwachten voor, tijdens en na deze sessie?

 • Een uitgebreid intakegesprek (online of fysiek)
 • Een check-in gesprek een week voorafgaand aan de cacao ceremonie om alles voor te bereiden.
 • Een dagceremonie van 10:30 tot plm.19:30 inclusief volledige begeleiding
 • De Cacao Bliss zelf
 • (Optioneel) Rapé
 • Inclusief eten (na de ceremonie) en drinken
 • Integratiebegeleiding
 • Nazorg via WhatsApp tot aan het eindgesprek.
 • Een afsluitend eindgesprek via video call.

=======================

Meer over de cacaoceremonie kun je lezen op mijn blog.

Investering

Sacred Cacaoceremonie

Mijn cacaoceremonies hebben doorgaans een duur van ongeveer 3,5 uur en vinden plaats in de prachtige studio Hoog en Droog (*) in Harlingen, die eenvoudig te bereiken is per trein vanuit Leeuwarden (**).

(*) tenzij anders vermeld
(**) trein en bushalte op een kleine 10 minuten lopen naar de studio. Kom je met de auto dan is parkeren geen probleem.

€45,00 p.p. (max. 10 deelnemers)

Cacao Bliss Dagceremonie

Deze sessie biedt de mogelijkheid tot diepgaande zelfontdekking en transformatie, geleid door de kracht van cacao en plantmedicijnen. Het is een investering in je eigen groei en welzijn, en een kans om dieper te verbinden met je innerlijke zelf. 

Deze privé dagceremonies vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte, een knusse en sfeervolle studio aan de Noorderhaven in Harlingen.

 • Dagceremonie privé Cacao Bliss (1 persoon): €450,-
 • Dagceremonie privé Cacao Bliss (duo): €295,- p.p.
 • Dagceremonie privé Cacao Bliss (1:3): €195,- p.p.

Contra-indicaties: Cacao Bliss Sessie & Plantmedicijnen

Lichamelijk
Ernstige nierziekten, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld angina pectoris), hersenbloedingen en CVA’s, een feitelijk of verwacht feochromocytoom (een gezwel van de bijnieren), bloeddyscrasie (afwijkende bloedcellen), gastric bypass of andere maagoperaties.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, kan en mag je niet meedoen met een Cacao Bliss ceremonie.

Geestelijk
Instabiele geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie, psychose en borderline.

Twijfel
Ben je onzeker over of Cacao Bliss geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Heb je je aangemeld maar heb je vragen? Ik organiseer altijd een grondige intake waarin je al je vragen kunt stellen. Ook gaan we dan nog door de contra-indicaties. Als er twijfels zijn, kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een andere verdiepende sessie, zoals bijvoorbeeld cacaoceremonie, yoga nidra, of een body-mind sessie.

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching