Holistisch ayurvedische coaching in Friesland

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retreats & Events

Groei natuurlijk op holistisch gebied

Inspirerende Workshops, Trainingen en Retreats bij Sanchari

Sanchari gaat verder dan coaching en yoga en biedt een uitgebreid scala aan boeiende workshops, trainingen en retreats aan. Sandy deelt haar diepgaande kennis graag met anderen via een scala aan workshops, trainingen en retreats bij Sanchari.

Regelmatig organiseert Sandy losse workshops over diverse onderwerpen zoals: hormonen, spijvertering, vitaliteit en meer. Daarnaast biedt Sandy speciale programma’s aan, zoals het Ayurvedisch Leefstijl Programma “In je Element,” het Detox Programma “Activeer je Agni,” en de training “Body over Mind,” die de balans tussen lichaam en geest bevordert.

Sandy’s retreats variëren van dag- tot weekendretreats en bieden deelnemers een diepgaande ervaring in zelfontdekking en welzijn. Haar toewijding aan het delen van kennis en het begeleiden van anderen op hun reis naar een leven in harmonie met hun natuur is haar drijvende kracht.

Agenda

Datalijst met knoppen
 • maart '24
  In Harmonie met Hart & Adem
 • april '24
  Leef in het Ritme van Jouw Natuur
  Land of Now in Siddeburen
 • mei '24
  Activeer je Agni
 • mei '24
  Laat de Lente stromen
 • jun '24
  Cacaoceremonie Mid Summernight
  (volle maan)
 • nov '24
  Leef in het Ritme van jouw Natuur
  Villa Fahalla in Malaga

Nieuwsgierig wat er in de planning staat? Blijf op de hoogte van aankomende evenementen door Sandy op haar socials te volgen of aan te melden voor haar nieuwsbrief.

“Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de wijsheid van Ayurveda en de inzichten van de natuur en ook met die van henzelf”.

Events

Doe mee met workshops en trainingen en leer meer over Ayurveda, de natuur en jezelf

Retreats

Ervaar diepgaande ervaringen en kies uit een weekend-of week-retreat.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van inspirerende yogalessen, transformerende coachingssessies, betoverende cacaoceremonies en mis geen enkele kans om je welzijn te verbeteren.

Wat kan je verwachten?

Leerzaam. Inzichtgevend. Praktisch.

Bij mijn workshops, trainingen en retreats staan zelfontdekking, welzijn en harmonie centraal. Tijdens deze boeiende sessies zul je:

 • Ayurveda Verkennen: Ontdek de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda, een holistisch geneeskundig systeem dat de nadruk legt op het begrijpen van je persoonlijke constitutie (dosha) en hoe deze in evenwicht te houden.
 • Verbinding met de Natuur: Leer hoe je in harmonie kunt leven met de seizoenen en de natuurlijke wereld om je heen. Begrijp hoe de natuurlijke elementen invloed hebben op je fysieke en mentale welzijn.
 • Zelfbewustzijn Vergroten: Ontdek je eigen innerlijke aard en hoe je deze kunt versterken. Leer praktische technieken om stress te verminderen, energie te vergroten en emotionele balans te vinden.
 • Praktische Toepassing: Je krijgt concrete tools en praktische tips om Ayurvedische principes in je dagelijks leven te integreren, zoals voeding, levensstijl, en zelfzorg.

Ik heet je van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende ervaringen!

“Ik heb een heerlijk weekend ervaren op een mooie locatie. De begeleiding was professioneel, toegankelijk en helder. Lekker relaxed, fijne yoga, interessante info, heerlijk eten en leuke vrouwen. Met sprankeling en warmte neemt Sandy je mee in de wereld van Ayurveda”. Irene

De trainingen / leefstijlprogramma's

Datalijst met knoppen

Contra-indicaties: Cacao Bliss Sessie & Plantmedicijnen

Lichamelijk
Ernstige nierziekten, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld angina pectoris), hersenbloedingen en CVA’s, een feitelijk of verwacht feochromocytoom (een gezwel van de bijnieren), bloeddyscrasie (afwijkende bloedcellen), gastric bypass of andere maagoperaties.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, kan en mag je niet meedoen met een Cacao Bliss ceremonie.

Geestelijk
Instabiele geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie, psychose en borderline.

Twijfel
Ben je onzeker over of Cacao Bliss geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Heb je je aangemeld maar heb je vragen? Ik organiseer altijd een grondige intake waarin je al je vragen kunt stellen. Ook gaan we dan nog door de contra-indicaties. Als er twijfels zijn, kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een andere verdiepende sessie, zoals bijvoorbeeld cacaoceremonie, yoga nidra, of een body-mind sessie.

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching