Holistisch ayurvedische coaching in Friesland

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een andere manier van leven: Leven als Sanchari

“Het is niet verwonderlijk dat ik mijn bedrijf Sanchari heb genoemd. Sanchari betekent ‘reiziger’, iemand die het levenspad bewandelt.”

Reizen is voor mij zoveel meer dan simpelweg van de ene plek naar de andere gaan. Het is een manier van leven, een innerlijke houding die mijn kijk op de wereld en mezelf heeft veranderd. De naam ‘Sanchari’, die ik heb gekozen voor mijn bedrijf, drukt precies uit wat ik voel. Het gaat niet alleen om fysiek rondtrekken, maar om de reis diep vanbinnen, de ontdekkingsreis van het leven zelf.

De lens van reizen: Een manier van zijn

“Reizen staat centraal in mijn leven en is voor mij een manier van kijken naar het leven. Onderzoeken en openstaan voor andere culturen, opvattingen en overtuigingen.”

Voor mij is reizen een staat van zijn. Het is een manier om het leven te observeren, te onderzoeken en te absorberen. Het opent de deur naar nieuwe culturen, perspectieven en overtuigingen. Mijn hart en geest worden verruimd terwijl ik me verbind met de wereld om me heen. Elk nieuw avontuur leert me meer over anderen en over mezelf. Het is een voortdurende bron van groei en transformatie.

Geboren globetrotter

“Al vanaf jonge leeftijd ben ik een ware globetrotter. Met deels Aziatische roots, heb ik lange tijd gewoond in landen als Malta en Thailand. Ik heb internationale betrekkingen onderhouden voor de KLM en NHL Stenden Hogeschool, en mijn zoektocht naar verwondering heeft me naar alle hoeken van de wereld gebracht.”

De drang om de wereld te verkennen zit diep in mijn bloed. Mijn gedeeltelijk Aziatische achtergrond heeft mijn nieuwsgierigheid naar de wereld om me heen aangewakkerd. Het leven in landen als Malta en Thailand heeft mijn horizon verbreed en mijn liefde voor diversiteit verdiept. Mijn carrière in internationale betrekkingen heeft me de kans gegeven om te communiceren met mensen van over de hele wereld. Elk nieuw land dat ik bezoek, voegt een nieuw hoofdstuk toe aan mijn avontuur.

De reis naar binnen: Een pad van zelfontplooiing

“Mijn reis ‘naar binnen’ heeft vorm gekregen door studies in diverse disciplines en in verschillende landen. Ik ben cum laude afgestudeerd voor mijn MBA en ik ben een internationaal gecertificeerde NLP mastercoach. Mijn liefde voor yoga bracht me vooral naar Azië, waar ik verschillende trainingen volgde. Uiteindelijk heb ik in Costa Rica mijn opleidingen tot holistisch Ayurveda & Yoga docent succesvol afgerond.”

Naast mijn reizen over de wereld ben ik ook diep in mezelf gereisd. Ik heb mijn passie voor leren gebruikt om me te verdiepen in diverse disciplines, over verschillende landen heen. Van het behalen van een cum laude MBA tot het verkrijgen van mijn certificering als NLP-mastercoach, ik heb altijd gestreefd naar persoonlijke groei. Yoga heeft me vooral aangetrokken en mijn reizen brachten me naar Azië, waar ik me onderdompelde in diverse yoga-trainingen. Mijn tijd in Costa Rica was een keerpunt toen ik mijn opleidingen tot holistisch Ayurveda & Yoga docent voltooide. En het leren houdt voor mij nooit op. Leren is ontdekken, en onlangs heb ik de opleiding tot Cacao Bliss Proces Begeleider afgerond waarmee ik mijn innerlijke reizen nog een dimensie verder kan brengen.

Een pad van zelfrealisatie en geluk

“Reizen brengt je in situaties waardoor je jezelf en de wereld om je heen (her)ontdekt. Door te reizen en mezelf als reiziger te ontwikkelen, is mijn kijk op de wereld veranderd. En daardoor ben ik ook mezelf anders gaan zien. Door nieuwsgierig te zijn en door op reis te blijven gaan, leer ik steeds meer over mijn identiteit. Hierdoor ervaar ik steeds meer verbinding met mezelf. Voor mij is reizen het pad naar zelfrealisatie en een gelukkig leven.”

Mijn eigen ervaringen spreken voor zich. Reizen is een transformerende reis van zelfontdekking. Telkens wanneer ik nieuwe plaatsen en situaties ervaar, leer ik niet alleen over de wereld om me heen, maar ook over wie ik ben. Het heeft mijn perspectief veranderd en me geholpen een diepere verbinding met mezelf te vinden. De nieuwsgierigheid die me drijft om te blijven reizen, heeft me op het pad van zelfrealisatie en geluk gezet.

De dubbele betekenis van ‘Reiziger Zijn’

“Reiziger zijn heeft een dubbele betekenis: het reizen over de wereld en het reizen in jezelf. De ene om schoonheid te ervaren in landen, bijzondere culturen en de overweldigende natuur. De andere om te ontdekken wat je beweegt, waar je kracht ligt en om rust te vinden in wie je als mens wilt zijn.”

Voor mij betekent ‘reiziger zijn’ zowel de fysieke verkenning van de wereld als de innerlijke reis naar zelfontdekking. Het gaat om het ervaren van de pracht van landen, culturen en de natuur, maar ook om het begrijpen van mijn eigen drijfveren en krachten. Het is een zoektocht naar rust, acceptatie en het vinden van mijn ware zelf te midden van alle avonturen.

De uitnodiging om te reizen: Extern en intern

Mijn reisverhaal met Sanchari is een uitnodiging voor iedereen om niet alleen de wereld te verkennen, maar ook om de innerlijke reis aan te gaan. Het herinnert ons eraan dat reizen niet slechts draait om kilometers, maar om het pad van zelfontdekking. Laat nieuwsgierigheid je drijven, en blijf groeien terwijl je zowel de wereld om je heen als de wereld binnenin verkent. Want uiteindelijk is de reis van de ziel net zo opwindend en transformerend als elke fysieke bestemming.

We are all Sanchari!

Liefs,

Sandy

Related Posts

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van inspirerende yogalessen, transformerende coachingssessies en betoverende cacaoceremonies en mis geen enkele kans om je welzijn te verbeteren.

Schrijf je nu in en ontdek de innerlijke reis die voor je ligt. Samen creëren we een wereld van groei, wijsheid en sereniteit. Wees een deel van onze Sanchari-familie en transformeer je leven van binnenuit.

Kom aan boord en verrijk jezelf!

Contra-indicaties: Cacao Bliss Sessie & Plantmedicijnen

Lichamelijk
Ernstige nierziekten, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld angina pectoris), hersenbloedingen en CVA’s, een feitelijk of verwacht feochromocytoom (een gezwel van de bijnieren), bloeddyscrasie (afwijkende bloedcellen), gastric bypass of andere maagoperaties.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, kan en mag je niet meedoen met een Cacao Bliss ceremonie.

Geestelijk
Instabiele geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie, psychose en borderline.

Twijfel
Ben je onzeker over of Cacao Bliss geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Heb je je aangemeld maar heb je vragen? Ik organiseer altijd een grondige intake waarin je al je vragen kunt stellen. Ook gaan we dan nog door de contra-indicaties. Als er twijfels zijn, kunnen we samen beslissen om te kiezen voor een andere verdiepende sessie, zoals bijvoorbeeld cacaoceremonie, yoga nidra, of een body-mind sessie.

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching